ΦΓΗΞΦΞ

.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

"Ένα Καράβι για τη Γάζα"

Συνέντευξη Τύπου της Πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για τη Γάζα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2012
Το ιστιοφόρο Estelle, πλοίο με ιστορία 90 ετών, ολοκληρώνοντας τον περίπλου της Ευρώπης σε ένα ταξίδι που κράτησε δύο μήνες, απέπλευσε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από το λιμάνι της Νάπολη στην Ιταλία με προορισμό την θάλασσα της Παλαιστίνης.

 Η Ελληνική Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”, γεννεσιουργός συνιστώσα του Στόλου της Ελευθερίας (Freedom Flotilla Coalition), υποστηρίζει την προσπάθεια του Estelle να σπάσει τον απάνθρωπο αποκλεισμό της Γάζας.....


Μαζί της, δεκάδες μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου με την υπογραφή τους, φορείς με ψηφίσματα, αλλά και ο Ελληνικός λαός που παραδοσιακά στέκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων Παλαιστινίων.

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στις 12 στην αίθουσα της παλιάς Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα” θα δώσει συνέντευξη τύπου, όπου ο συντονιστής Βαγγέλης Πισσίας και το μέλος της Γραμματείας Δημήτρης Πλειώνης θα παρουσιάσουν το εγχείρημα, ενώ μέλη του Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και άνθρωποι των Τεχνών θα υποστηρίξουν το ανθρωπιστικό και δικαιικό νόημα αυτής της προσπάθειας.


Δεν σταματάμε!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου